Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Η ΠΡΑΣΟΣΟΥΠΑ

ΦΤΙΑΧΝΩ   ΠΡΑΣΟΣΟΥΠΑ 


Πριν ένα χρόνο έκανα ένα ταξίδι στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Troisdorf .
Πήγα στα μέσα του χειμώνα όπου οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές και το κρύο τσουχτερό.
Καθότιν βαρύς χειμώνας ,οι σούπες είναι μία τις πρώτες σκέψεις μας για να ζεστάνουμε το στομαχάκι μας και την διάθεσή μας ;-) .
Δέν ήταν της προτίμησής μου οι σούπες μέχρι να φτάσει η στιγμή να δοκιμάσω αυτήν εδώ την εκπληκτική , γευστική και χορταστική Πρασόσουπα .
Η συνταγή είναι γερμανικής προέλευσης ( Lauchsuppe ) και πρόσφατα δημιουργήσαμε 2 (δύο) βίντεο
που δείχνουμε ακριβώς την διαδικασία ετοιμασίας της .


ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ


250 γρ ΚΙΜΑΣ ΒΟΔΙΝΟ
250 γρ ΚΙΜΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ
300 γρ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ 150 γρ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ
2 ΠΡΑΣΑ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΜΙΚΡΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΡΥ
ΡΙΓΑΝΗ
ΛΑΔΙ
1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


Τα Βήματα της διαδικασίας σε 2 κατατοπιστικά βίντεο :

1) βίντεο




2) βίντεο




και  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου